Oppskrift på Pasta Alfredo. Vegetarisk pastarett
© Amelia Widell

Oppskrift på Pasta Alfredo

Denne enkle, men fantastisk gode pastaretten passer like godt til tirsdagsmiddag med familien som i festlige lag.

6. mars 2017 av Hannah Widell og Amanda Schulman

Ingredienser (til 2 porsjoner)

* salt, til pastavannet
* 75 g parmesan
* ½ dl valnøtter
* ½ dl pinjekjerner
* ½ ts salt
* 50 g smør
* 1 hvitløkfedd
* 1 dl kremfløte
* svart pepper

Slik gjør du
Kok opp vann til pastaen og tilsett salt. Del osten i biter, men ta vare på litt ost som du river fint og drysser over ved servering. Ha ost, nøtter, salt, smør og hvitløk i en bolle. Kjør med stavmikser til det blir en jevn masse. Pisk kremfløten og vend den inn i ost- og nøttemassen. Kok pastaen, slå av vannet og rør inn Alfredo-blandingen i den rykende varme pastaen. Topp med revet parmesan og nykvernet svart pepper. Serveres omgående!

Hannah Widell og Amanda Schulman kokebok «Middagsparty»
© Amelia Widell

Stockholmssøstrene Hannah Widell og Amanda Schulman driver mediebedriften Perfect Day. Podcasten deres, Fredagspodden, er Sveriges største. De lager i tillegg tv-programmer, bøker og vin. De elsker mat, vin og å gjøre i stand til selskap, og i den flotte og brukervennlige kokeboka «Middagsparty» er menyene inndelt etter ulike typer middagsselskaper, som for eksempel nyttårsfest, familiemiddag, bursdagsselskap, surpriseparty og redd-ekteskapet-middag. 

Lik Stella på Facebook!