Vinn den nye NIVEA-serien URBAN SKIN

Vær med i trekningen av en gavepakke bestående av alle produktene i den nye hudpleieserien.

13. mars 2018

URBAN SKIN er en ny hudpleie-serie fra NIVEA som gir ekstra pleie til huden. Tørr inneluft, flimrende dataskjermer, forurensning og en hektisk livsstil er bare noen av påkjenningene huden vår daglig utsettes for. Huden reagerer med for tidlig aldring, rødhet, irritasjoner, utbrudd og ujevnheter. Den nye innovasjonen URBAN SKIN hjelper huden med å beskytte seg mot frie radikaler, og roer ned en stresset hud.

I serien finner vi tre ulike produkter som alle har sin rolle i kampen mot hverdagspåkjenningene. Urban Skin Protect day cream SPF 20, gjør huden mer motstandsdyktig mot små smusspartikler, samtidig som fuktigheten opprettholdes i 48 timer. Den inneholder blant annet naturlige antioksidanter, organisk grønn te-ekstrakt og hyaluronsyre. Urban Skin Detox Night Cream er utviklet for å pleie huden mens du sover, den trekker dypt ned, og bygger opp huden innenfra. Det siste produktet i serien er den deilige og supereffektive masken Urban Skin 1 Minute Detox Mask, som trekker olje og smuss ut av huden og etterlater den jevn og strålende.

Nå kan du vinne hele URBAN SKIN-serien fra NIVEA. Alt du behøver å gjøre for å delta i konkurransen er å svare riktig på spørsmålet under.


Hva er hovedoppgaven til NIVEA Urban Skin-produktene?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på stellamagasinets nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!